Promocje  |  Kontakt  | Rejestracja  | Logowanie 
Wyszukaj:
 
ilość produktów w koszyku: 0
   Jaśki
   Poduszki
   Kołdry
   Pościel
   Dodatki
   Wysyłka, zwroty i reklamacje
   Bezpieczeństwo transakcji
   Regulamin sklepu
   Napisz do nas
Porady
    Poradnik kupującego
    Recenzje sklepu
    Wydarzenia
Polityka prywatności i ochrona danych osobowych - RODO Polityka prywatności i ochrona danych osobowych - RODO

W trosce o zachowanie prawa do prywatności użytkowników witryny FabrykaSnu.info.pl („Serwis”) oraz wypełnienia wymogów wynikających z przepisów prawa, KOŁDREX P.P.H.U. z siedzibą w Czechowicach-Dziedzicach, adres: Dolna 34, 43-502 Czechowice-Dziedzice publikuje dokument, w którym wyjaśnia i informuje o sposobie, w jaki dane przekazane przez użytkownika Serwisu („Użytkowników”) są gromadzone, przetwarzane i zabezpieczane.

Dane osobowe
1) Podczas korzystania przez Użytkownika z Serwisu automatycznie zbierane są dane dotyczące parametrów połączenia (np. adres IP, nazwa domeny, typ przeglądarki, typ systemu operacyjnego, dane geograficzne zapewnione przez ISP). Dane te mogą być zbierane przez pliki cookies (tzw. ciasteczka) i inne podobne technologie. Ponadto, Serwis zbiera informacje podane dobrowolnie przez Użytkownika.
2) Dane osobowe udostępnione przez Użytkownika będą wykorzystywane przez Serwis dla celów, dla których zostały one przez Użytkownika udostępnione (np. celem realizacji zamówienia), jak również (w przypadkach gdy wymagana będzie zgoda Użytkownika) w celach, na które Użytkownik wyraził osobną dobrowolną zgodę – stosownie do zakresu wyrażonej przez Użytkownika zgody.
3) W związku z powyższym, informuje, że:
• administratorem danych osobowych Użytkownika jest KOŁDREX P.P.H.U. z siedzibą w Czechowicach-Dziedzicach, adres: Dolna 34, 43-502 Czechowice-Dziedzice
• Dane osobowe Użytkownika przetwarzane będą:
- w celu wykonania umowy, której jest Pan/Pani stroną lub do podjęcia działań na żądanie Pana/Pani przed zawarciem umowy (art. 6 ust. 1 lit. b) Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE)2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE „Rozporządzenie”);
- na podstawie zgody Użytkownika - wyłącznie w celu wskazanym w treści udzielonej przez Użytkownika zgody (art. 6 ust. 1 lit. b Rozporządzenia).
• Odbiorcą danych Użytkowania będzie tylko: KOŁDREX P.P.H.U., a dane osobowe Użytkownika nie będą udostępniane innym odbiorcom.
• Dane osobowe Użytkownika będą przechowywane przez okres trwania umowy oraz po zakończeniu trwania umowy w celu wypełnienia obowiązków prawnych ciążących na Administratorze, na czas zgodny z obowiązującymi przepisami. Dane osobowe Użytkownika przetwarzane na podstawie zgody Użytkownika w celu wskazanym w treści udzielonej przez Użytkownika zgody będą przetwarzane do czasu cofnięcia przez Użytkownika zgody.
• Użytkownik ma prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania.
• Użytkownik ma prawo do cofnięcia zgody na przetwarzanie swoich danych osobowych w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
• Użytkownik ma prawo wniesienia skargi do GIODO gdy uzna, że przetwarzanie jego danych osobowych narusza przepisy Rozporządzenia.
• Podanie przez Użytkownika danych osobowych jest dobrowolne, jednakże niezbędne w celu zawarcia i realizacji umowy.

Cookies
1) Serwis korzysta z plików cookies oraz innych podobnych technologii.
2) Pliki cookies (tak zwane „ciasteczka”) stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych Serwisu. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
3) Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest operator Serwisu tj. KOŁDREX P.P.H.U.
4) Pliki cookies wykorzystywane są w celu:
- dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych; w szczególności pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie Użytkownika Serwisu i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;
- tworzenia statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości.
5) W ramach Serwisu stosowane są dwa zasadnicze rodzaje plików cookies: „sesyjne” (session cookies) oraz „stałe” (persistent cookies). Cookies „sesyjne” są plikami tymczasowymi, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika do czasu opuszczenia strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki cookies przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika przez czas określony w parametrach plików cookies lub do czasu ich usunięcia przez Użytkownika.
6) W ramach Serwisu stosowane są następujące rodzaje plików cookies:
- „niezbędne” pliki cookies, umożliwiające korzystanie z usług dostępnych w ramach Serwisu np. uwierzytelniające pliki cookies wykorzystywane do usług wymagających uwierzytelniania w ramach Serwisu;
- pliki cookies służące do zapewnienia bezpieczeństwa, na przykład wykorzystywane do wykrywania nadużyć w zakresie uwierzytelniania w ramach Serwisu;
- „wydajnościowe” pliki cookies, umożliwiające zbieranie informacji o sposobie korzystania ze stron internetowych Serwisu;
- „funkcjonalne” pliki cookies, umożliwiające „zapamiętanie” wybranych przez Użytkownika ustawień i personalizację interfejsu Użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi Użytkownik, rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.;
- „reklamowe” pliki cookies, umożliwiające dostarczanie Użytkownikom treści reklamowych bardziej dostosowanych do ich zainteresowań.
7) W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy Serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika Serwisu. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).
8) Operator Serwisu informuje, że ograniczenia stosowania plików cookies mogą wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronach internetowych Serwisu.
9) Pliki cookies zamieszczane w urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu i wykorzystywane mogą być również przez współpracujących z operatorem Serwisu reklamodawców oraz partnerów.
10) Więcej informacji na temat plików cookies dostępnych jest pod adresem www.wszystkoociasteczkach.pl lub w sekcji „Pomoc” w menu przeglądarki internetowej.

Kontakt
W razie jakiekolwiek pytań dotyczących Serwisu lub Polityki Prywatności, prosimy o kontakt na następujący adres: KOŁDREX P.P.H.U. z siedzibą w Czechowicach-Dziedzicach, adres: Dolna 34, 43-502 Czechowice-Dziedzice , mail: marketing@fabrykasnu.info.pl
Nie udostępniamy żadnych danych osobom trzecim.

Dalej
Copyright © 2009 "KOŁDREX" P.P.H.U
kołdry antyalergiczne wełniane | sprzedaż kołder | artykuły pościelowe | ekskluzywna kołdra | producent kołder | kołdra z wełny

Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu i polityki cookies.